Pre-loader

ПОЛИТИКА ЗА ДОСТАВКИ

Моля, имайте предвид, че доставките в празничните периоди и кампании могат да се забавят, поради натоварения график на куриерските фирми.

Моля, имайте предвид, че опцията за Наложен платеж (ППП) не важи за опцията вземане от магазина ни в София.

1.1. Целта на MTEX Outlet е да достави желаните от вас продукти за възможно най-кратък срок и с възможно най-високо качество на изработка. MTEX Outlet подхожда към доставките на поръчани артикули с особено внимание, за да предотврати всяка загуба или разочарование, в резултат от времето на доставка.

1.2. В зависимост от избрания от вас вид на доставка, MTEX Outlet извършва доставки от врата до врата до посочения в регистрационната форма адрес за доставка, или до офис на куриерска фирма, за следните прогнозни срокове:

Доставките се извършват до два работни дни след изпълнение на поръчката, от куриерски фирми “Спиди” (до офис на куриера, или домашен адрес)  и до офис на Еконт. Тарифите за доставка се изчисляват на база килограмите на поръчка, като цените са следните:

'Спиди'
До офис :

 • до 3 кг. - 4.45 лв.
 • до 6 кг.- 6.20 лв.
 • до 10 кг.- 7.60 лв.

До точен адрес:

 • До 3кг. – 8.80лв.
 • До 6кг. – 13.30 лв.
 • До 10кг. - 14.70 лв.

'Еконт':
До офис:

 • До 2кг. - 8.93 лв.
 • До 5кг. - 11.33 лв.
 • До 10кг.- 16.86 лв.

До точен адрес:.

 • До 2кг. - 10.60 лв.
 • До 5кг. - 12.98 лв.
 • До 10кг.- 18.70 лв.

Безплатна доставка до точен адрес, за поръчки над 200 лв.

 • Време за обработка на поръчките - до 3-4 работни дни.
 • *За доставки в чужбина, моля пишете ни на: onlinesales@mtexbg.com.

1.3. Прогнозните срокове за доставка започват да текат от датата на изпращане на поръчаните артикули, и MTEX Outlet не носи отговорност за каквито и да било забавяния, причинени от независими за нас обстоятелства. Посочените прогнозни срокове се прилагат, доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от куриерските организации.

1.4. Ако поръчаните артикули не могат да бъдат доставени в рамките на посочените прогнозни срокове,MTEX Outlet ще се старае да осъществи доставката толкова бързо, колкото е практически възможно. При всички случаи, MTEX Outlet си запазва правото едностранно да удължава посочените срокове с до 7 (седем) дни.

1.5. Доставките се получават стандартно – на ръка, срещу подпис и представяне на лична карта. При невъзможност или затруднение за връчване лично на потребителите, доставките се връчват на лица, членове на домакинството, или на лица, посочени от потребителите, като се отбелязва името на лицето, получило доставката, и връзката му с потребителя. При невъзможност за връчване на доставката след два опита договорът за продажба от разстояние, автоматично се прекратява, като в този случай, като санкция за неизпълнението му от страна на потребителите, MTEX Outlet задържа всички заплатени от потребителите суми.

1.6. Данни и информация за движението на доставката и сроковете на нейното изпълнение ще бъдат изпратени до вашия електронен адрес, посочен в регистрационния формуляр за връзка, заедно с потвърждението на поръчката, или по-късно. Ако сте поръчали няколко вида артикули, по едно и също време, поръчаните артикули могат да бъдат доставени в различни моменти.

1.7 Доставка се извършва само след като наш служител се свърже с Вас и Вие потвърдите поръчката!

1.8 Доставки не се извършват в неделя и официални празници!

 Не забравяйте, че при получаването на продукта може да се възползвате от опцията „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. Тоест преди да платите наложеният платеж, може да прегледате и пробвате продукта и ако не сте удовлетворени, връщането става веднага като заплатите и доставката в обратната посока, по този начин ще избегнете процедурата по връщането.

Приятно пазаруване!

Използваме бисквитки, за да осигурим по-добро преживяване в нашия електронен магазин. За да разберете повече относно как управляваме вашите данни, то се запознайте с нашата Политика за бисквитки

Pre-loader